Menu
Gildia Pióra na Patronite

On(a)

Jedyna prawdziwa miłość
mi się zdarzyła
Szukałam jej pośród burz
Ta jedyna miłość
od zła mnie zbawiła
Kryła się pośród róż
Jedyna prawdziwa miłość
mnie porwała
Przysłoniła mi świat
Jest prawdziwa
a jednak nie chciała
Przyjąć ode mnie braw
Jedyna prawdziwa miłość
złapała mnie za rękę
Zagłuszyła serca rytm
Ta jedyna miłość
oczarowała mnie swym pięknem
W naszej parze wiodła prym
Jedyna prawdziwa miłość
choć nieodwzajemniona do końca
Mych uczuć dotyka
Ta prawdziwa miłość
co przybliża mnie do słońca
Jedyna prawdziwa - muzyka...

3567 wyświetleń
35 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!