Menu
Gildia Pióra na Patronite

26.05.2020

Jedno serce uczuć tyle
Dłonie spracowane
Pocieszenie w utrapieniu
Obecność w radości
Bezwarunkowa Miłość
Darem dla dzieci.
Dziękuję za miłość
Dziękuję za życie.

281 873 wyświetlenia
2734 teksty
35 obserwujących