Menu
Gildia Pióra na Patronite

droga

jedni nawigacją
drudzy dołem

84 157 wyświetleń
2127 tekstów
24 obserwujących
  • wdech

    30 October 2016, 01:42

    he he
    ~alojzyno... itd. /wiesz co dalej, tym razem nie rozwinę/

    mówisz teraz trochę do rzeczy
    pomyślę czy zastosować, jak zachoruję
    :P

  • Alojzy Chromola

    29 October 2016, 19:30

    Pozostawiam pana na pańskiej drodze z życzeniami powrotu do zdrowia. Ukłony !!!

  • wdech

    29 October 2016, 12:01

    ~alojzyno... itd.
    czyżbyś czekała na zapylenie byle jak? wystawiając swój peryskop*
    POdglądając przez dziurkę od klucza?

    nie tędy droga
    ale to nie moja sprawa co cię POżre

    kot z tobą

  • Alojzy Chromola

    29 October 2016, 01:03

    Jest pan obłąkany panie wdech. Może zboczony. Ślinotok.

  • wdech

    28 October 2016, 19:38

    :)
    dzięki ~gołab
    niemniej trzeba Ci wiedzieć, iż nie naśladuję i nie słucham zaleceń fafika ni Ciebie
    i nikogo stąd, /dla jasności/
    Zwykłe BHP :P

    ~chromolona alojzyno POd wąsem,
    nie myl ludzi z tobą
    wielkość przerostu twojejdoopyprzysłania ci rozum i pamięć
    a skleroza pozwala szybko zapomnieć jakież to głupoty wyssane z własnego osamotnienia, wypisywało ci się pod moim adresem. Musisz poczekać gdy zapuścisz opróczwąsówfiuta, gdyż tak awansując, POdniesiesz się z rangi idiotki do idioty z pełną możliwością
    że kiedyś słusznie, dostaniesz od kogoś w dziób.
    Zamęczasz się, miej pretensje do siebie, zamiast tu beczeć.
    nadążasz?
    kot z tobą

    cóż począć...itd.

  • nicola-57

    25 October 2016, 17:06

    widzę, że zgodnie z zaleceniem Fafika, poczytałeś o gołębiach :)
    Ach ta...nawigacja... :)
    tekst - dobry. Za.

  • Alojzy Chromola

    25 October 2016, 00:58

    Nie wąsy są kompromitacją panie wdech, nie awatary, ale to jak się odnosisz do ludzi.

  • wdech

    23 October 2016, 18:00

    hm... no tak
    nie ma mnie tylko przez chwilę, i masz
    zaplute byle czym bolo, i chromolona alojzyna zapuściła wąsy
    o mamo... he he
    chyba POfakcie że przez nieuwagę zadeptała wszystkie koty
    ojakmiprzykro
    kot z tobą

    bolo, zaplute zaślinione dziecko, zachciewa ci się zmarzliny kanadyjskiej POgadaj z li
    nieodcedzona cytatowaburaczko

    cóż powiedzieć... itd.

  • Alojzy Chromola

    22 October 2016, 19:56

    Możliwe. Prostaków stamtąd wywożą taczkami.

  • Alojzy Chromola

    21 October 2016, 20:26

    Na ten marny tekst nie śmiem nawet skrzywić ust.
    Hm, jeszcze bardziej godne pożałowania. Taka szacowna osobistość upadłaby tak nisko ?