Menu
Gildia Pióra na Patronite

„ …”

Jednego razu pojawiło się A
A zamieniło się w K
K myślało, że pierwszy raz z J
Drugi raz J to było, K się myliło
Przez to wszystko D się pojawiło
I musiało znów J powrócić
D zaczęło stygnąć, D tajemnice miało
Dlatego M się pojawiło i cały czas mówiło
A to M niebyło moje M
Teraz mam M bez A, K, D i M

https://www.youtube.com/watch?v=t05G0983BcI

66 748 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • fyrfle

    10 July 2019, 11:04

    Brzmi jak doświadczenie, albo tylko. ..życie.