Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Łza "

Jedna łza - milion trosk skrywa,
Kiedy jest prawdziwa.

Jedna łza - może być jak ocean radości,
Kiedy szczęście w niej gości.

Łza szczęścia jest do wzięcia.
Właśnie nią podzielić się z Tobą chcę.

Tobie ona także przyda się.
Magia łzy to duszy leczenie.

281 871 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących