Menu
Gildia Pióra na Patronite

****

Jedna jest miłość prawdziwa
w której nie tylko się pływa.
Jedno jest takie spojrzenie,
jedno jest westchnienie,
jedno jest też przeznaczenie
I jedna tęsknota tak długa,
co czeka aż ukoić się jej uda.
Jednym dotykiem jesteś też,
co zmywa z twarzy szereg łez
I co w jedno zlewa ten tekst.

11 816 wyświetleń
72 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!