Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Dla Nas "

Jedna gwiazda dająca nadzieję
Wystarczy?
Jedna iskra w Twoich oczach
Słowa w bukietach pachnące
Twoje serce kochające
Myśl ciepła wysłana do mnie
Spójrz gwiazdy spadające
Nadzieję dające - Dla Nas
Na lepszy czas...

18.01.2021
12:44

281 886 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
  • Bromba

    18 January 2021, 14:21

    Ogrzewające serce i duszę słowa.
    Zwłaszcza na te mroźne dni. Potrzeba takich :)