Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przeszklony dach

Jeden miesiąc,
Jedno spotkanie:

Dom z widokiem na przeszłość.

Wiele rozmów,
Wiele pocałunków:

Dom z widokiem na przeszłość.

Jeden dzień,
Jedna rozmowa:

Dwa domy. Teraźniejszość.

8687 wyświetleń
65 tekstów
0 obserwujących
  • No_One_

    29 December 2011, 12:20


    Więc odbiór za słaby,
    nawet mnie to nie zdziwiło.

    W każdym razie...

    przekaz-ok
    odbiór-z pomocą ok
    całość-średnio

    Jak popracujesz
    nad tekstem,
    zaczniesz coś głębszego
    (acz możliwego do rozszyfrowania
    dla zwykłego śmiertelnika)
    od siebie zgrabnie wplatać
    to będzie fajnie.

    Miłęgo.

  • beautifullie

    29 December 2011, 01:01

    Wiersz ma przede wszystkim osobiste znaczenie dla mnie, aczkolwiek można go równie dobrze interpretować na swój sposób. :)

  • No_One_

    29 December 2011, 00:53


    Czuję,że przekaz
    jest, ale nie łapię.
    Albo przekaz za słaby,
    albo za słaby odbiór.