Menu
Gildia Pióra na Patronite

O krok od "TAK".

Jeden krok
O jeden krok
Od siebie
O jeden jedyny

Mały krok
Tak dużo
Dzieli Nas
Na tyle blisko

By widzieć Cie
Za daleko by
Powiedzieć
"Kocham Cię"

I choć dystans
Miałbym skracać
Raz za razem
O połowę

To i tak
Zatrzymam się
Ponieważ wiem
Że Ty jesteś na Nie

http://www.youtube.com/watch?v=QiLK0JFMIcI

66 748 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    20 June 2014, 17:12

    Anarchia Powtarzasz się pisałaś to już wczoraj jako pierwsza. Nie, nie o Tobie ale jak pasuję to to możesz sobie go przywłaszczyć.

  • M44G

    20 June 2014, 17:09

    Anarchia Nie jest dla Ciebie ale mam nadzieje , że się chociaż podoba.

  • M44G

    20 June 2014, 14:21

    Dziękuję Samanto Miłego WEEKENDU.

  • WolfSoul

    20 June 2014, 06:01

    Zaskakujące zakończenie ...