Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Dzień jesienny - senny "

Jeden dzień - Jedna myśl
Tylko ja - Tylko TY
Spacerujemy razem w jesieni
Złotem i miłości kolorem dzielimy

Cały Świat jesienny taki
Serce sercu daje znaki
Ludzie kochać zaczynają
Na świat przez różowe okulary zerkają
Prawdziwie kochają...
Uśmiechają się...

A do mnie przychodzi jesienny sen
Zmieniać kolory zaczynać chce - nie!
Nie chcę tego - nie!

Inaczej swój sen zaczynam
Czy musi przyjść zima?
Czy wiosna radosna?
Nie
Choć historia nie jest prosta
Mam marzenia...

MY

Kolory pięknieją, gdy jesteśmy razem
W kole historii - tej naszej
Pięknie się dzieje
Ja, mam wiarę
Ty, masz nadzieję
A w sercach naszych...
Melodia prawdziwa
Miłości dźwięki wygrywa
Nic nie kryjemy
Szczęśliwie żyjemy...
Mamy marzenia i je realizujemy
Tylko czasu jesiennego więcej potrzebujemy

24.10.2020
22:28

281 884 wyświetlenia
2734 teksty
35 obserwujących