Menu
Gildia Pióra na Patronite

Piątek Przesądek

Jason Voorhees mnie nie dorwie z maczetą,
Freddy Krueger nie nawiedzi w mych snach ...
To się stało tysiąc trzysta siódmego
i czekało przez sześćset aż lat ...

żeby dureń to przerobił na przesąd
i uczynił obawą ten dzień,
ale dziś się nic nie stanie strasznego,
ja nie boję się, bo kocham Cię. 💞

71 035 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
  • Michaelowa

    13 November 2020, 04:18

    Ja Cb też 💋

    od Moon G