Menu
Gildia Pióra na Patronite

jasnym oknem
zerka na mnie
ekran
gdy wtulona
w miękką poduszkę
zamykam wnętrze
w słowach

15 586 wyświetleń
113 tekstów
16 obserwujących
  • czasem_wciskam_escape

    20 July 2014, 13:02

    witaj, Aniu. dziekuje za mile odwiedziny. przesylam zwrotne pozdrowionka ;-)

  • krysta

    15 July 2014, 14:35

    :)