Menu
Gildia Pióra na Patronite

O poranku

Jasny gwint
Jakaś ty piękna o poranku
Masz uśmiech jak słońce
I młodość błyszczącą
No zachwyt i radość
Oglądać Cię półnago
W słonecznym poranku

76 510 wyświetleń
1012 tekstów
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!