Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jasnowidzę dajcie światło
i moje oczy ze środka nocy
błękitne ozonem po burzy
rzucające urok poranka

Chcę wrócić do siebie
bez bluźnierstwa na ustach
rzucanego w twarz niewiadomemu
które się zadaje z pytaniem

Jestem kobietą
trudną w odbiorze
kawałkiem świata
i jego po-ranną kawą

276 128 wyświetleń
2562 teksty
190 obserwujących
  • Bromba

    20 September 2022, 21:08

    Kobiety trudne w odbiorze są wyzwaniem nie tylko dla mężczyzny, ale i całego świata poruszeniem :)

    Kłaniam się nisko Alicjo miła.