Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kowalskiego Jana rozchwiejnik chwilowy

Jan Kowalski
szuka wilgotnego łona
bo suche jak torf
oferuje mu żona

Powodem braku wilgoci
jest niedostatek
w gospodarstwie domowym
a to ciągnie za sobą
wieczne waśnie i wojny

Jan zapala i kiepuje
niedopałka trzymającego się za głowę
a później patrzy na
przeterminowane prezerwatywy
nie ruszane
od trzech lat
i połowy doby...

128 104 wyświetlenia
1427 tekstów
95 obserwujących
  • kati75

    19 December 2017, 10:01

    smutne życie ma ten Janek dobry wiersz;)pozdrawiam

  • onejka

    19 December 2017, 08:31

    Kowalski Jan, ma smutne życie...