Menu
Gildia Pióra na Patronite

Symbioza

Jan Kowalski kupił psa
o oczach szczerych
jak rozpacz

Karmi go syntetyczną karmą
z puszki
markową
jak dobre spodnie

Pozwala leżeć psu
na kanapie
czasem pies obliże mu pysk
Jan poprawi włosy
zapali papierosa
psu puści dym
do nosa...

128 106 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
  • RozaR

    5 December 2017, 10:16

    Jan poprawi włosy
    zapali papierosa
    psu puści dym
    do nosa...
    Taka symbioza

  • giulietka

    5 December 2017, 09:52

    Powinieneś wydać tomik: Jan Kowalski
    Czytam zawsze z ciekawością, jak kolejną stronę książki, historię o Twoim, moim, naszym Kowalskim:)