Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie znam cię...

...ja nie znam ciebie
ty nie znasz mnie
to jest to...co trzyma nas razem
czy jestem twoja a ty mój?
odnajdziemy wszystko to co mamy odnależć
w twoim zyciu i w moim życiu
są sekrety zbyt mroczne
żeby wyszły na jaw
żeby je odpuścić
żeby sobie z nimi poradzić
czy ja jestem twoja a ty mój
proszę...bądż łaskaw dla mych błędów.

http://www.youtube.com/watch?v=A8tvlSa0GW8

63 306 wyświetleń
1379 tekstów
34 obserwujących
  • czarna mamba

    30 July 2013, 14:24

    masz rację Zbyszku:)gdyż tak bywa,ze z czasem zaciera sie o co nam właściwie chodziło...:)