Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

Ja nie umarłam
poszłam na spacer
delikatnie stąpam po niebieskich migdałach
To nieobecność
uczyniła mnie taką
nie obiecałam, że zaraz wracam.
Uśmiechnij się, proszę
choć by przez łzy
i uważnie rozejrzyj wokoło
Jestem tym wszystkim
co teraz widzisz
Nie umarłam
zaczynam życie na nowo.

9698 wyświetleń
41 tekstów
1 obserwujący
  • Emi2

    15 November 2016, 11:20

    Bardzo do mnie przemówił ten tekst.