Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jakoś pusto, samotnie
Każdy pobiegł w swoją stronę
Samemu ocierasz łzy
Recytujesz w myślach upływające dni
I zaistniałe wydarzenia
To już nawet nie ból
Ani bezradność
Po prostu, w pewnym momencie
Pochłonęła Cię ciemność

http://www.youtube.com/watch?v=IRi3Zq6I2wI

11 899 wyświetleń
196 tekstów
94 obserwujących
  • Grom

    26 May 2013, 16:11

    Piękny...

  • Gosia86rtk

    15 May 2013, 23:47

    miło słyszeć :) również pozdrawiam

  • krysta

    15 May 2013, 23:08

    śliczny wiersz :)
    pozdrawiam :)