Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jako chirurg zoperowałeś przeszłość.
Czułam się wówczas jakbyś posiekał mi duszę.
Zaskoczenie było tak wielkie, że nie czułam bólu.
Jedynie lekkie muśnięcia ostrza.

Dzisiaj dowiedziałam się, że przy okazji wyrzuciłeś jego.
Znieczulający "jaś" długo działał.
Operacja udała się.

37 448 wyświetleń
613 tekstów
13 obserwujących
  • krysta

    22 May 2016, 22:10

    wróciłam dziś- specjaliści od hipnozy potrafią i Jasia wyciszyć...
    wiersz wymowny.
    :)

  • krysta

    22 May 2016, 21:49

    wrócę tu jutro...pozdrawiam na dobranoc :)