Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jak po ziemi ziemia

Jak jechać w znane piękne
Jak pokruszyć lęk Stachurą
Jak wzruszyć Myszkowskim
I spadł śnieg z chmur
A kamień opuścił piersi
Więc uczynić ze szklanki kawy święto
Kiwać głowę w takt łomotu dźwięku bluesa
Nim przyjdziesz
Się uśmiechniesz
Złączymy się w pocałunek
Przytulenie pieszczotę
Wypełnimy kuchnię słowem i śmiechem
Zabrzmią dzwonki telefonów
Łącząc
Że zapalą nam jednak znicz na grobie

297 751 wyświetleń
4773 teksty
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!