Menu
Gildia Pióra na Patronite

pod opieką

jakież proste chwile
flamastra grubą kreską kryte

głęboki haust medialny
kłamstwa i wiary
upośledza rozumny niefart

kwiatów zapach słodki
zagląda nosem do komór piekielnych
tam słońce radością
a księżyc niebytem

na bakier wiara odkłada
w nas myśli
natury szczerej

gdzie jesteś aniele stróżu
no pytam się gdzie
dziś nie ma miłości
wojna jest w tle

Ernest Dominik Łuszczek
Helenaveen 2016.09.11

99 874 wyświetlenia
1101 tekstów
40 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!