Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie jakość

Jakieś życie wymknęło mi się
spod kontroli,
Jakieś inne
przecież nie moje ?
Jakieś usta do mnie mówią
niby popękane
nijakie
...lecz nie te, nie Twoje.
Jakieś wszystko i jakieś nic.
I oczy niby ciemne
kryją ból,
że wszystko jest niczym,
a nic wszystkim jest...

I mnóstwo uśmiechów
w krzywym zwierciadle,
wszystko zapala się

Zapala i gaśnie !

3442 wyświetlenia
54 teksty
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!