Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szepty z garderoby

Jakie sukienki lubisz najbardziej?

te szybko albo leniwie rozbierane
albo takie wokół bioder rozlane
i też te do ud przytulone
jeszcze te co na ramionach mdleją
i oczywiście te - no wiesz
które dłonie do pleców zapraszają

To którą założyć?


ale później
teraz tu podejdź

12 234 wyświetlenia
103 teksty
8 obserwujących
  • Monika M.

    15 June 2020, 22:51

    Jak to dobrze, że wymyślono sukienki:)!

  • Maciek Zz

    15 June 2020, 19:53

    Wiadomo :)

  • VeritasMea

    15 June 2020, 19:52

    Maciek Zembaty
    Dziękuję 😊 Sukienki są fajne 😉

  • Maciek Zz

    15 June 2020, 19:33

    natrafiłem w necie na tę jedną zwrotkę bez podpisu,
    a ona tu pasuje, więc zostawiam :)

    "chciałbym być twoją letnią sukienką...
    tą ulubioną, tą zawsze pod ręką...
    spłynąłbym w lustrze po twoim ciele,
    zaszeleścił: dzień dobry aniele..."

  • Naja

    15 June 2020, 18:32

    Ładne bardzo i brawo za pomysł :-)