Menu
Gildia Pióra na Patronite

jak zrzucić ciężar

win niezawinionych
słów nieprzemyślanych
myśli niewypowiedzianych
spotkań nieplanowanych
uczuć nieokazanych
gestów w pół zatrzymanych
wspomnień niezapomnianych
rozmów niedoczekanych
pieszczot niewykorzystanych
pocałunków nieskosztowanych
grzechów niepopełnionych

niespełnionych marzeń

31 413 wyświetleń
287 tekstów
5 obserwujących
  • Es van Guard

    20 November 2022, 17:48

    we śnie świat ci stworzę
    ten o któym marzysz
    ciepły kolorowy radosny
    z moich marzeń ulepię
    tych w których bosymi stopami
    po łące rosą lśniącej
    do mnie biegniesz
    w sukience zielonej kwiatami we włosach
    potem położę się obok
    i nic nas nie obudzi
    🌷

    Pozdrawiam

    od batram
    • 20 November 2022, 17:51

      Ech...doczekać takiej chwili ... <3
      Uściski cieplutkie mimo mrozu na zewnątrz :)