Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

" List do Ciebie "

Jak za dawnych lat
Kiedy inny był Nasz świat
Papier przesiąknięty atramentem
Kleks za kleksem ...Dziecięce zabawy
Nasze myśli nieuczesane
Pisanie nie było na pierwszym planie
Powrót po latach...
Wiosna serca, siwe włosy...
Twój list tak uroczy
Nie zaplatam już warkoczy
Nie noszę w nich kwiatów
Karmię się nadzieją - już wiem
Uczucia nie siwieją

07.02.2021
22:33

282 014 wyświetleń
2736 tekstów
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!