Menu
Gildia Pióra na Patronite

Poczułam...

jak woda kropla po kropli przybywało
przytłaczało swą intensywnością
nasiąkłam tym uczuciem
rozpaczliwie chłonęłam
tak pachniało miłością
nie powinnam
mój błąd
lecz o ironio nie żałuje
nie obwiniam Ciebie
szczerze
nie potrafię Cię znienawidzić
nikomu nie pozwoliłam
się tak skrzywdzić
jak Ty to zrobiłeś
jestem głupia
wybaczam
i choć wszystko spieprzyłeś
dziękuję
bo dzięki Tobie poczułam
jak miłość smakuje

13 131 wyświetleń
118 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!