Menu
Gildia Pióra na Patronite

Rupi Kaur

jak to możliwe że jesteś dobra dla innych i tak łatwo ci to przychodzi spytał
mleko i miód kapały mi
z ust gdy odpowiedziałam
bo inni nie byli
dobrzy dla mnie

3870 wyświetleń
38 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!