Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jak to jest
Że gdy spada szklanka
Czuję ulgę
że hałas był do zniesienia

Jak to jest
Że gdy ginie człowiek
Czuje ulgę
Że dwóch nie ginie

Jak to jest
Że gdy płatek opada
Czuję ulgę
Że nie cały kwiat

Jak to jest
Że gdy ludzie mnie ranią
Nie czuję ulgi
Że nie ranią kogoś innego

879 wyświetleń
23 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!