Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wyrwane Życie

jak to jest gdy śmierć
zaskakuje Cię
szok i niedowierzanie
że wybrała właśnie ciebie
myśli gnają do chwili
gdy było bezpiecznie

ciemność obejmuje
nie chce puścić
ze swych ramion

pragnienia gasną
słowa drgają
a niemy krzyk
wydziera się z duszy
dlaczego...
i te szukające dłonie
oparcia swego
tego ciepła co odeszło

krew łzy zimno...
nie ma już nic
nie ma domu
tylko ta cisza
w pękającym sercu
i strata zapisana
w duszy na wieki
zamknięta i łzą otarta...

stracone życie...

52 542 wyświetlenia
642 teksty
48 obserwujących
  • Sol 8

    19 July 2020, 16:46

    bo czekało...
    dziękuje i pozdrawiam

  • Infinite Gentleman Night

    19 July 2020, 16:40

    Bardzo piękny i smutny tekst ... ale jakże prawdziwy ,jakby to wszystko czekało tuż za rogiem . Pozdrawiam Sol .

    od Sol 8