Menu
Gildia Pióra na Patronite

Anioł i Człowiek

Jak szarfa
jak ogień
połyskuje
tuż za nami
światłość
wiekuista
pozbawiona
skazy mej
idę ku niej
oddając
wszystko
co ważne
rzeczy moje
anioł daje mi
napełnione
nadzieją
swego Pana
przepraszając
mnie i innych
ludzi wiernych
wszystkich
uwięzionych
tam razem
ze mną
znajdując
szczęście
w Edenie
wiecznym.

6048 wyświetleń
86 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!