Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jak potężne Słońce...

Jak potężne Słońce
Uczy Księżyc świecić
Jak wiatr pomaga liściom
Stawy, parki szpecić

Jak nikła iskierka
Staje się płomieniem
Jak niebo dla gwiazd
Jest bezpiecznym schronieniem

I w tym bałaganie
Ślad naszej przyjaźni
Bez ślepej monotonni
Lecz pełnej wyobraźni

" Ty jesteś jak Księżyc, który nocą buszuje, a ja jak Słońce, które za dnia króluje. I choć nas dzieli ułamek chwili, nasz przyjaźń będą wiecznie chwalili."

Dla Naj Przyjaciółko Martyny xDD =**

22 087 wyświetleń
187 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!