Menu
Gildia Pióra na Patronite

Orka

Jak pług przeoraj me ciało
Na wierzch niech wyjdzie żyzna gleba

Zapikuj w niej swoje serce
Podlej czułością
I wtuleni patrzmy z radością
Jak zapuszcza we mnie
Swoje korzenie

35 645 wyświetleń
300 tekstów
14 obserwujących