Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kiedyś tam..

Jak możesz tak obojętnie..
Przechodzić każdego dnia ..
Obok kogoś..
Kto każdy Twój uśmiech..
Zamknąłby w butelce i ustawił na półce..
Ktoś, kto łzy..
Osładzałby miodem..
Nie zawaham się użyć tego słowa..
Zako..Kocham Cie.
Każdego dnia od nowa

16 294 wyświetlenia
237 tekstów
71 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!