Menu
Gildia Pióra na Patronite

Głos

Jak miło jest powitać razem,
wschód słońca po upojnej nocy,
być twórcą życia, jej pejzażem,
uczuć malarzem po północy.

Milej wakacje się wspomina,
zakazu inny bywa smak,
owoc co pachnie jak malina,
którego nam na co dzień brak.

To chwile doznań uniesienia,
niechaj szczytują mimo woli,
a gdy powrócą nam wspomnienia,
czas na to wszystkim nie pozwoli.

2527 wyświetleń
24 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!