Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jak mam wyrazic to co czuje,
gdy słow brak, a obrazów nie maluje?
Jak przekazac mam czym dla mnie jest świat
i co buduje w sobie juz od tylu lat,
no jak?
Nie widze sposobów, nie mam pomysłów.
Czy to juz wariactwo czy tez figiel zmysłow?

7959 wyświetleń
76 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!