Menu
Gildia Pióra na Patronite

Spotkanie w kolorze magii...

Jak magiczny kochanek
odkrywam cię
we wszystkich kolorach
doznań…

Nanoszę na płótno duszy
tęczę uśmiechów
drgań, szeptów, oddechów
ruchów…

Tak bardzo jestem ciebie głodny
śpieszę się
by nasycić się twoim smakiem
na jutro…

Bo jutro…jutro
zostanie po tobie tylko zapach
i wgniecenie
na satynowej pościeli…

190 743 wyświetlenia
1575 tekstów
600 obserwujących
  • słoneczniki

    22 July 2012, 21:16

    Kolorami magii malujesz wiersze nadając myślom wielorakich barw.

  • annak

    21 July 2012, 21:02

    po prostu piękny :)
    pozdrawiam Gerardzie :)))))

  • agniecha1383

    21 July 2012, 16:57

    Ach... :)aż po pleckach poszło...piękny wiersz...pięknie darzysz Tą jedyną uczuciami Gerardzie...pozdrawiam:)

  • Gaia

    21 July 2012, 16:47

    nigdy nie starcza
    na zaś też
    :)