Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Jak kartki biel "

Jak kwiat, który rozkwita nie czyniąc hałasu. Weszła do serca mego.
Moja Miłość - ta nowa - jeszcze niczym nie skażona. Czysta jak kartki biel. Dając nadzieję na lepszy dzień.
Miłości moja - ta nowa - pierwsza - nie zostawiaj mnie! Nie zostawiaj mnie obcym dłoniom, by mnie pieściły. Innych myślom, by mnie uwodziły....

Nie zostawiaj mnie Mój Miły....

" Dotyk Twoich myśli sprawił, że zaistniałam "
Czekoladowa Wenus .

281 872 wyświetlenia
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!