Menu
Gildia Pióra na Patronite

...rozkosznie

jak kot... cicho mruczysz
ocierasz się o mnie z tęsknotą
i tak rozkosznie drapiesz
pazurem subtelnej pieszczoty

i dusza w dotyku szalona
na bal zaprasza me serce
delikatnie... zmysły porywa
by fiestą ciała być wreszcie

a teraz rozkosznie tętniąca
głodne chwile... wypełniam
i cisza już nie jest bezgłośna

bo jesteś Kochanie... ze mną

22 306 wyświetleń
205 tekstów
87 obserwujących
  • 1 August 2011, 12:25

    jest nas tutaj wielu
    co sercem piszą
    a garstkę tych "innych"
    potraktujmy...ciszą...

    Pięknego.. Joasiu :)))

  • 1 August 2011, 12:17

    Oj Bożenko, miła żabko
    chwalisz mnie tu, aż za nad to
    myśli moje.. z życia wzięte
    a to, co czuję.. piszę wierszem..

    Dziękuję za fraszkę :)))
    Pięknego poniedziałku :)))

  • 1 August 2011, 01:41

    Ależ płonę, płonę...aż mnie uszy szczypią ;)

  • 1 August 2011, 01:40

    ...i z rozpędu ..a.. zgubiła ;)

    i cisza już nie jest bezgłośna...

  • 1 August 2011, 01:38

    ... i cisz już nie jest bezgłośna...

    ...ciepłe, nocne pozdrowienia :)))

  • Huaquero

    1 August 2011, 01:36

    Rozkoszny wiersz :)

    Stąpam po kolejnych wersach i czuję - w dotyku... szalony :-)

    Pozdrawiam nocnie :))

  • 30 July 2011, 23:52

    Aga...grzej się do woli ;))
    Dziękuję, że jesteś :))

    Nocne, ciepłe pozdrowienia :))

  • 30 July 2011, 19:32

    Dziękuję :)))

  • Seneka 18

    30 July 2011, 19:31

    Do Ciebie zawsze przyjdę...choćby nawet mnie nie było...

  • 30 July 2011, 19:26

    Gerardzie..miło, że jesteś :))
    Pozdrawiam cieplutko :)))