Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 21 January 2021

Jak głodny ptak noszę Cię na ustach
i w sercu Cię noszę

i dziwię się, że taka lekka jesteś
jak okruch chleba

może dlatego
że nigdy Cię nie dotknąłem
poezjo

7777 wyświetleń
49 tekstów
54 obserwujących