Menu
Gildia Pióra na Patronite

KSIĘŻNICZKA

Jak drzazga
kłujesz wytrwale.

Niczym niewinny, czarny robaczek
wbijasz się w najczulszy punkt.

Odbierasz ostatnią myśl
i wciskasz swoje kłamstwo.

Kradniesz oddech,
Zabierasz życie,
Istnienie przemieniasz w dno.

Ty larwo,
Ty fałszywa nadziejo,
Ty niestety - moja matko.

5435 wyświetleń
45 tekstów
1 obserwujący
  • onejka

    24 June 2013, 23:16

    mocne

  • topik

    24 June 2013, 22:58

    Czasami też tak czuję...
    A ukradnę do zeszytu sobię