Menu
Gildia Pióra na Patronite

Huśtawka

Jak drewniana huśtawka
Na zapomnianym placu zabaw
Zalewam słoje łzami deszczu
Delikatnie kołysząc się w rytm
Powiewów wiatru
Samotności

35 645 wyświetleń
300 tekstów
14 obserwujących
  • kukaczka

    2 May 2021, 15:50

    ..i powiewów wspomnień..🌼

    • to_tylko__ja

      2 May 2021, 15:52

      O to to to 😁 to dobre jest 🤗

    • kukaczka

      2 May 2021, 15:57

      Wspomnienia są efektem aktywności życia, jak huśtawka..
      A samotność.. zbyt często odbiera szansę na wspomnienia..