Menu
Gildia Pióra na Patronite

Lubię Cię

Ja zagram ci
A ty
Swój taniec tancz
Jakby nie patrzył nikt
Popełnij znow
Za błędem błąd
Uśmiechaj się
Do pustych słów

I nawet kiedy coś się już stanie
Na oślep za horyzont patrzysz hen
Pobądźmy razem ramię w ramię
Tak wolno da się z tobą starzeć

Z butelką
Na czterdzieści procent
Lubię cię i
Nie mylę się
Z założenia
Bokiem
Nie wyjdziesz mi
Wstawiłam stalowe drzwi

Dostojnie ci
gdy
Słowami ubrany
Jak w ulubiony jeans
O zmroku
Świtasz mi
Rozsądek
wygrania noc w noc
mi z krwi

I nawet kiedy dzień nastanie
Na oślep za horyzont patrzysz hen
Pobądźmy razem ramię w ramię
Tak wolno da się z tobą starzeć

Z butelką
Na czterdzieści procent
Lubię cię i
Nie mylę się
Z założenia
Bokiem
Nie wyjdziesz mi
Wstawiłam stalowe drzwi

Polegam na tobie
Polegnę na tobie
Polegamy sobie
Na sobie

11 340 wyświetleń
84 teksty
7 obserwujących
  • 13 July 2020, 17:46

    To mi zaśpiewasz

  • 26 August 2018, 10:06

    Ładne, też chętnie posłucham. :))

  • scorpion

    26 August 2018, 09:49

    No jaha, że chcę!

  • Merytoryczna

    26 August 2018, 09:45

    Tak jest. Narazie w zarysie, ale jak masz ochotę to zarys wyślę do posłuchania.

  • scorpion

    26 August 2018, 09:40

    Bardzo przyjemne. To piosenka?