Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zegarkowa miłość

Ja wiem, żę czasem bywam głupia
samolubna, gniewna i zazdrosna
ale prosze cię dzisiaj
gdy spojrzę na zegarek
zobaczę 20:20, 21:21, 22:22
popatrz i ty
i w głowie ukryjmy ten fakt
że każdy z nas powiedział
- ktoś o mnie myśli

693 wyświetlenia
9 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!