Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chwile ulotne

Ja widzę Ciebie Ty patrzysz na mnie
Jakie przyjemne jest to uczucie
Czemu jak mam Cię tak blisko siebie
Zawsze poczuję w sercu ukłucie
Codzienność znika gdy mam Cię przy sobie
Prawdziwa chwila zapomnienia
Jesteś jak słońce oświetlasz drogę
Przy tobie wszystko się nagle zmienia
Koisz mą duszę swoją mądrością
A twoja siła powala
Uwielbiam Cię słuchać i patrzeć na Ciebie
Każdy twój uśmiech zniewala
Największy cud świata tym dla mnie jesteś
Nie znam piękniejszej kobiety
Czas szybko mija mam tą świadomość
Zaraz mi znikniesz niestety
Chcesz już odchodzić odwróć się jeszcze
Uwielbiam jak na mnie spoglądasz
Cieszę się chwilą niech trwa najdłużej
Boże jak pięknie wyglądasz
Świat stoi w miejscu gdy patrzę Ci w oczy
Nic nie mam na swoją obronę
Zaczynam tęsknić gdy się odwracasz
I idziesz w swoją stronę

7633 wyświetlenia
58 tekstów
22 obserwujących