Menu
Gildia Pióra na Patronite

Maraton

Ja Ty On
My Wy Oni
podążamy przez otchłań,
dla mniej idealnych

Zataczając koło, wracamy
by na starcie
mniej idealny
odgwizdał nam falstart.

1213 wyświetleń
10 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!