Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nieznośna lekkość nie-bytu

Teksty z obrazami - Nieznośna lekkość nie-bytu - motylek96
Nieznośna lekkość nie-bytu - motylek96

Ja. nie ja, w dłoniach ukryta
naznaczona. liniami papilarnymi
na odległość nocy i dnia
zapalam. wnętrze

My. nie my, ratujemy siebie
na pustyni życia. zamknięci
nieodkryci. dla świata
bezimienni

135 884 wyświetlenia
1633 teksty
240 obserwujących