Menu
Gildia Pióra na Patronite

My

Ja i Ty dwa sny
Senne marzenia
Pełne spełnienia

Ty i Ja światy dwa
Bez sprzeczności
Pełne dobra i miłości

48 543 wyświetlenia
419 tekstów
105 obserwujących
  • kuloodporna

    24 May 2021, 21:57

    .......tuuulimyyyy.....😊🌼🌼🌼

    od Naja i batram