Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 19 December 2019

Kamieniarze

Ja i mój brat
Tworzymy piękno
Jesteśmy kamieniarzami

Nasze ręce
Są silne i suche
W bruzdach zaległ pył piaskowca

Od rana
Tworzymy misterne detale
Na chwałę Boga i Człowieka

76 521 wyświetleń
1012 tekstów
16 obserwujących
  • scorpion

    19 December 2019, 22:28

    Zawiało pyłem...

  • fyrfle

    19 December 2019, 10:17

    Pięknie o pięknie normalności.Gratuluję.

  • piórem2

    16 April 2019, 19:42

    Obejrzałabym Wasze dzieła. To taki sexi zawód rzeźbiarz.
    Szacunek dla rąk.