Menu
Gildia Pióra na Patronite

Moja moc

Ja Cie kocham taką potężną mocą,
Która oświetla Twą drogę, gdy idziesz dokądś nocą,
Która otacza ciepłem Cię, gdy jest Ci zimno
I chroni stale Twą osobę taką bezbronną, taką niewinną.
Ta moc płynie wprost z serca i duszy,
Nic, nawet śmierć źródła mocy tej nie wysuszy.
Ta moc prosto od Boga została mi dana,
A ja dzielę się nią z Tobą moja Kochana.
Poczuj tę moc co w sercu moim gości,
Poczuj i doceń, bo piszę o miłości.

6576 wyświetleń
88 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!